Valmentaja

Uusille urille

Elina JalonenOlen Elina Jalonen, johtamisen valmentaja, taideterapeutti ja  (työ)hyvinvoinnin asiantuntija.

Erikoisosaamistani ovat johtamisen, esimiestyön  ja työyhteisöjen kehittäminen. Tavoitteena tehokkaat ja tuottavat työyhteisöt, jossa ihmiset voivat hyvin. Hyvinvointi ja merkityksellisyys lähtevät yksilötasolta: itsetuntemuksesta, omista motivaatiotekijöistä käsin ohjautumisesta ja itsenä johtamisesta. Unohtamatta vahvoja vuorovaikutustaitoja.

Ennen kouluttajan ja valmentajan tehtäviäni tein pitkän uran SOL konsernissa toimitila- ja pesulapalveluiden liiketoiminnan johtotehtävissä. Työni oli motivoivaa ja innostavaa. Pikkuhiljaa kypsyi ajatus lähteä laajentamaan omaa osaamistani ihmisten onnistumisten ja menestymisen tukemisessa.

Suoritin työn ohessa taideterapeutin tutkinnon ja Reiss motivaatiovalmentajan pätevyyden, sekä lisäksi perehdyin NLP- menetelmään.  Ihmisen mielen toiminta ja sen käyttämättömät voimavarat ovat aina kiehtoneet minua ja täältä löytyi juuri sitä mitä olin hakenut.

Johtaminen, työssä jaksaminen ja henkilöstön hyvinvointi ovat teemoina viitoittaneet koko työuraani. Niiden vaikutukset korreloivat suoraan tehokkuuteen, tuottavuuteen, asiakastyytyväisyyteen, sairauspoissaoloihin, henkilöstön työtyytyväisyyteen ja heidän sitoutumiseensa.  Kun työmme on meille merkityksellistä, olemme motivoituneita, innostuneita, yhteistyökykyisiä ja -haluisia ja se näkyy kaikessa toiminnassa.

Yhteistyökumppanit:

 Edunow logo

Motivaatiotalo

 Motivoidu palvelut 

Majvik - Kokous- ja kongressihotelli

Tutustu yksilövalmennuksiin ja valitse sinulle sopiva paketti!

Työyhteisölle tarjottaviin palvelukokonaisuuksiin voit tutustua tästä!