Työhyvinvointi luo tuloksia

Tulevaisuuden työntekijä toimii motivaatiotekijöistään ja arvoistaan lähtien jo nyt

motivoidaTyöelämässä tulevat korostumaan entisestään itsensä johtamisen taidot, vahvat vuorovaikutus- ja vaikuttamisen taidot sekä luova ongelmanratkaisukyky. Reiss Motivaatioprofiili® (RMP) on osoittautunut erittäin hyväksi työkaluksi yksilöille itsensä johtamisessa, johtamisen kehittämisessä ja työyhteisöjen vuorovaikutustaitojen vahvistamisessa ja sitä kautta tehokkaammassa työskentelyssä. Motivaatiotekijöistään käsin toimiva henkilö jaksaa ja voi hyvin.

Reiss Motivaatioprofiili® tukemassa tulevaisuuden työelämätaitojen omaksumista

RMP  on tieteellisesti validi standardoitu arviointi siitä, mikä meitä motivoi. Se kertoo, kuka olet, mikä sinua motivoi, mitkä ovat syvimmät arvosi ja miten todennäköisesti käyttäydyt eri tilanteissa ja erilaisten ihmisten kanssa.

RMP  on 128-väittämän itseanalyysinä tehtävä online -kysely.  Vastaaminen on helppoa ja nopeaa, kyselyn täyttämiseen menee 15-30 minuuttia.

Henkilökohtaisen palautekeskustelun lisäksi saat omat tunnukset järjestelmään ja tulokset jäävät käyttöösi. Havainnolliset kuvat ja laaja raportti tukevat oman profiilin ymmärtämistä ja soveltamista.

Tutustu profiilien käyttökohteisiin ja niistä saatuihin hyötyihin!

yksilöprofiiliOpariprofiili

tiimiprofiili