LKL ry

Luonnonlääketieteen Keskusliitto, terapeuttirekisteri

Luonnonlääketieteen keskusliitto ry  pitää jäsenrekisteriä, josta voit hakea koulutettua luontaishoitajaa tai terapeuttia hoitomuodon, paikkakunnan tai nimen perusteella.

Kolmasosa suomalaisista on käyttänyt luontaishoitajien tai – terapeuttien palveluita. Näistä täydentävistä hoitomuodoista on moni saanut merkittävän avun. Itsellänikin on ilo kuulua luontaisterapeuttien joukkoon ja myös luontaishoitojen käyttäjäkuntaan.

Luontaishoidoissa ihminen huomioidaan kokonaisuutena, missä mieli, keho ja tunteet ovat saumattomassa yhteistyössä. Joten hoitajien on hallittava perusasiat mm. anatomiasta, fysiologiasta, neurologiasta, psykologiasta ja psykiatriasta.  Tautioppia ei myöskään voi unohtaa, tarpeen tullen pitää pystyä asiakas ohjaamaan toisentyyppiseen terapiaan tai alan lääkärille. Kyseessä on siis täydentävät hoidot, ei vastakkain asettelu ns. perinteisen lääketieteen kanssa.

Terapeuttirekisteri

Luonnonlääketieteen Keskusliitto ja sen tavoitteet

  • tavoitteena on saada luontaishoidot  osaksi terveydenhoitojärjestelmää
  • ylläpitää rekisteriä koulutetuista luontaisterapeuteista
  • ylläpitää listaa hyväksymistään  alan kouluttajista

 

 

Posted in Hyvinvointi, Tunnetaidot, Työhyvinvointi, Yleinen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .